QUI SÓM?

A2C és la primera Firma online Digital a Andorra, sent un despatx multidisciplinari que ofereix una amplia xarxa de col·laboradors especialitzats en:

  • Assessors fiscals andorrans de primer nivell amb experiència internacional.
  • Assessors laboralistes andorrans amb experiència a Andorra i internacional.
  • Assessors comptables andorrans.

A2C és un despatx de serveis professionals amb una visió d’assessorament integral dirigida a empreses i particulars, principalment especialitzats en la prestació de serveis comptables, laborals i fiscals.

Per això, disposem d’un equip multidisciplinari centrat en la proximitat, responsabilitat i qualitat, que té per objectiu obtenir els resultats més beneficiosos per als nostres clients.

Alhora, formem part de l’aliança ANTEA, que ens proporciona suport en l’àmbit internacional en totes aquelles àrees en les quals els nostres clients necessiten un assessorament global.

ANTEA (Aliança de Firmes independents) ha estat creada per proporcionar als seus membres els beneficis d’una xarxa internacional de firmes independents sota la mateixa filosofia “baix cost/alta qualitat”. ANTEA se centra especialment en cobrir les necessitats dels seus membres a escala global, compartint metodologia per tal de garantir la millor qualitat i servei per als nostres clients.

ANTEA té una forta presència a Europa i Amèrica llatina, així com representació a les principals ciutats asiàtiques i d’arreu del món, sent present a més de 42 països i en 186 de les principals ciutats internacionals.

Col·labora amb Crowe.

Deixa un missatge

    El nostre equip